Förbeställningsmeny

(Priserna gäller under förutsättning att man enas om MAXIMALT TVÅ olika alternativ av förrätt, varmrätt och dessert. Bordservering sker en trappa upp.)

  • Förrätter

  • Gravlax- och Kaviarbakelse på ruccolabädd 62:-

  • Kantarellsoppa toppad med creme fraichevisp
    Serveras med rostat vitlöksbröd 62:-

  • Färskostfylld parmaskinka med balsamglaze 56:-

  • Varmrätter

  • Baconlindad kycklingfilé fylld med brieost  
    Serveras med rödvinssky och vitlöksrostad kulpotatis 139:-

  • Husets plankstek
    Oxfilétornedous på ekplanka med baconlindad sparris, ostgratinerade primörer och dushessmos 245:-

  • Pepparstek
    Oxfilétornedous med päroncognacsås, serveras med klyftpotatis 239:-

  • Fläskfilémedaljonger m gorgonzolasås
    Serveras med bönmosaik och pommes frites 149:-

  • Rödingfilé på Jämtlandsvis
    Serveras med pressad potatis 163:-

  • Desserter

  • Husets chokladmousse
    Toppad med vispgrädde och after eight 49:-

  • Glass med varma hjortron 49:-

  • Cheesecake med säsongens frukter 52:-

Bild 1

Krokoms Wärdshus - Sommartid

Bild 2

Bild 3